Комфорт и релакс далеч от големия град Комплекс Чукара, Трявна

Комплекс Чукара вдъхновява за почивка и релакс далече от големия град, стреса и динамиката на ежедневието. Инспириран от живота в провинция предлага на всички гости възможността да прекарат време сред природата, на чист въздух, с най-близките си хора. Условия и за най-изискания вкус – висококачествени вино, био плодове и зеленчуци, лукс за вас и вашите семейства.

Винарна Чукара

Философията ни за винопроизводство разглежда на първо място природното богатство на българската земя. Нашата водеща ценност е да балансираме традицията и опита със съвременните иновации, за да произвеждаме вина от класически сортове грозде в хармония със съвремието на новия свят. Добре дошли в сърцето на Чукара!

Вижте повече

Заведения

Ние също сме взискателни клиенти, които търсят кулинарни преживявания, професионално обслужване, уютен интериор и незабравими гледки. Пътувайки из целия свят, събирахме впечатления, емоции и амбиции, които пренесохме в заведенията на комплекс Чукара.

Вижте повече

Развлечения

В търсене на уникални места, понякога е важно да се отклониш от пътя

Вижте повече
Вижте повече
Вижте повече
Вижте повече

Кампания 2023 във Винарна Чукара!

25.09.2023

Във винарна Чукара през месец септември кипи усилен труд по създаването на една много специална винена магия, на която ще се наслаждаваме през цялата следваща година.

Вижте повече