Животът винаги е по-хубав с чаша вино Винарна Чукара, Трявна

Философията ни за винопроизводство разглежда на първо място природното богатство на българския тероар. Нашата водеща ценност е да балансираме старите традиции и опит със съвременните иновации, за да произвеждаме вина от класически сортове грозде в хармония с тенденциите на новия свят.  Добре дошли в сърцето на Чукара!

Винарна Чукара

Животът винаги е по-хубав с чаша вино и истинските ценители го знаят най-добре. Затова избрахме най-високия клас оборудване за нашата винарна. А Вие избирате дали да се насладите на бяло, червено вино или розе.

Вижте повече

Винени дегустации и турове

За всички любители на виното, сме разработили индивидуални и групови  винени турове и дегустации на вината на изба Чукара. В приятната компания на специалистите от нашия екип ще имате възможност да извървите пътя на виното.

Вижте повече
Вижте повече
Вижте повече
Вижте повече

Ревюта от клиенти

Уникално място! Много бих искал да го опиша тук като коментар, но мисля че снимките говорят сами по себе си! Препоръчвам го силно! Няма да съжалявате! Уютно, спокойно, много красиво и вкусна храна която може да се съчетае с бутиковото им вино "Чукара".

Miroslav Gergov

Google Reviews | Декември 2022

Много добро местоположение с гледка към Стара планина. Чудесна спа зона, любезен и отзивчив сервиз. Кухнята е запомняща се и невероятно вкусна. А винарната - със сериозна заявка за високо качество и впечатляващи вина. Място за истински пълноценна почивка.

ana bosolova

Google Reviews | Декември 2022

Форма за контакт