От стилния интериор с топли цветове и ествени материали до обслужването с внимание и за най-малкия детайл, се грижим да се почувствате още по-специални. Домашно приготвената вкусна храна, носеща усещането сякаш си у дома, съчетана с изисканото презентиране, храни очите и душата Ви по един уникален и интимен начин.

Барбекю на въглища, домашен хляб и пици на пещ, домашни пържени картофки и салата със свежи сезонни зеленчуци и любими продукти. Докато похапвате вкусно, няма как да не се насладите и на спиращата дъха гледка към Трявна, чиято красота не може да бъде побрана в един кадър. Разполагаме със 120 места на закрито и 100 на открито, които могат да съберат всеки Ваш специален момент - от първа среща, пиейки нашето висококачествено вино на залез слънце до Вашата голяма сватба, която ще превърнем в истинско парти. За приятелските компании, семейните сбирки и дългочаканите отпуски, ние Ви очакваме, за да допринесем за Вашето прекрасно прекарване.

 

  Дигитално меню:

Вижте повече

Ресторант Осел

Насладете се на модерната интерпретация на традиционната българска кухня и планирайте кулинарно околосветско пътешествие за сетивата.

Вижте повече

Лоби бар

Вашата перфектна точка за среща с богат избор от първокласни напитки и малки изкушения, достъпни през целия ден.

Вижте повече

Ревюта от клиенти

Прекрасно място. Закуската на блок маса е разнообразна и вкусна. Хотелът разполага с два ресторанта. За обяд/ вечеря ние предпочитахме да се храним в ресторант Чукара. Бързо обслужване и вкусна храна.

Boryana Kraleva

Google Reviews | Януари 2024

Храната беше много вкусна. Обслужването е на ниво и ние се почувствахме комфортно, а персоналът поддържа приятната атмосфера. Мястото е уютно с невероятна гледка към Балкана. Впечатлени сме и със сигурност ще дойдем пак :)

Rumiana Kande

Google Reviews | Септември 2023