От стилния интериор с топли цветове и ествени материали до обслужването с внимание и за най-малкия детайл, се грижим да се почувствате още по-специални. Домашно приготвената вкусна храна, носеща усещането сякаш си у дома, съчетана с изисканото презентиране, храни очите и душата Ви по един уникален и интимен начин.

Барбекю на въглища, домашен хляб и пици на пещ, домашни пържени картофки и салата със свежи сезонни зеленчуци и любими продукти. Докато похапвате вкусно, няма как да не се насладите и на спиращата дъха гледка към Трявна, чиято красота не може да бъде побрана в един кадър. Разполагаме със 130 места на закрито и 100 на открито, които могат да съберат всеки Ваш специален момент - от първа среща, пиейки нашето висококачествено вино на залез слънце до Вашата голяма сватба, която ще превърнем в истинско парти. За приятелските компании, семейните сбирки и дългочаканите отпуски, ние Ви очакваме, за да допринесем за Вашето прекрасно прекарване.

 

  Дигитално меню:

Вижте повече

Ресторант Осел

Насладете се на модерната интерпретация на традиционната българска кухня и планирайте кулинарно околосветско пътешествие за сетивата.

Вижте повече

Лоби бар

Вашата перфектна точка за среща с богат избор от първокласни напитки и малки изкушения, достъпни през целия ден.

Вижте повече

Ревюта от клиенти

Невероятно място, гледката е приказна. Кухнята е за ценители на хубава храна, а обслужването е за ресторант 5 звезди. Разкош.

Nelly Bozova

Google Reviews | Април 2022

Това е едно прекрасно място с красива панорамна гледка, много вкусна храна, голям парк и детска площадка за дечицата, зоопарк и разбира се винарна със страхотно вино! Горещо препоръчвам! Благодарим Ви, че направихте семейният ни празник невероятен! 🙂

Мирела Илиева-Стоянова

Социални мрежи | Май 2022