Заведенията на Чукара Любимият ви Ресторант Чукара

Вижте повече

Ние също сме взискателни клиенти, които търсят кулинарни преживявания, професионално обслужване, уютен интериор и незабравими гледки. Пътувайки из целия свят, събирахме впечатления, емоции и амбиции, които пренесохме в заведенията на комплекс Чукара. 

Ресторант Осел

Насладете се на модерната интерпретация на традиционната българска кухня и планирайте кулинарно околосветско пътешествие за сетивата.

Вижте повече
Храна за очите, ума и душата

Ресторант Чукара

От стилния интериор с топли цветове и ествени материали до обслужването с внимание и за най-малкия детайл, се грижим да се почувствате още по-специални.

Вижте повече

Лоби бар

Вашата перфектна точка за среща с богат избор от първокласни напитки и малки изкушения, достъпни през целия ден.

Вижте повече

Ревюта от клиенти

Невероятно място, гледката е приказна. Кухнята е за ценители на хубава храна, а обслужването е за ресторант 5 звезди. Разкош.

Nelly Bozova

Google Reviews | Април 2022

Това е едно прекрасно място с красива панорамна гледка, много вкусна храна, голям парк и детска площадка за дечицата, зоопарк и разбира се винарна със страхотно вино! Горещо препоръчвам! Благодарим Ви, че направихте семейният ни празник невероятен! 🙂

Мирела Илиева-Стоянова

Социални мрежи | Май 2022

Прекрасен ресторант с горяща камина! Перфектно, мило и професионално обслужване! Уникална, различна, много вкусна храна! Красиво водно огледало! Мили животни в мини Зоопарка. Цъфнали лавандули през октомври. Красив двор. Има паркинг. Перфектни сте. Горещо препоръчвам да се посети комплекса.

Виолина Величкова

Социални мрежи | Ноември 2021

Форма за контакт