Виста СПА

Потопете се в уюта и красотата на спираща дъха гледка към планината за едно изключително СПА изживяване. Стоплете тялото и душата си в панорамната ни финладска сауна, насладете се на билковите аромати в билковата био-сауна. Погрижете се за здравето си в солната стая или посетете парната баня. На Ваше разположение са още зона за релакс с топли водни легла, басейни със сребърно-медна йонизация и спортен център. Терапевтите ще Ви предложат незабравими процедури, с които ще върнете баланса на духа и тялото. Преживяване, което ще Ви осигури пълна почивка и удоволствие!

Ревюта от клиенти

Великолепен хотел! Стаята е голяма и много уютна със страхотна гледка! Спа-центърът е чист и с всичко необходимо сауна, билкова сауна, парна баня, солна стая, стая за релакс с водни легла, водата в басейна беше топла!

Miglena

Booking Reviews | Февруари 2024

Прекрасен престой, като се започне от разположението, посрещането, храната, СПА зоната, цялата база като цяло. По-голяма билкова сауна не съм виждал, а съм бил в доста. Панорамната финландска сауна допринася за още по-приятно отпускащо настроение.

Мирослав

Booking Reviews | Януари 2024

Форма за контакт