Виста СПА

Потопете се в уюта и красотата на спираща дъха гледка към планината за едно изключително СПА изживяване. Стоплете тялото и душата си в панорамната ни финладска сауна, насладете се на билковите аромати в билковата био-сауна. Погрижете се за здравето си в солната стая или посетете парната баня. На Ваше разположение са още зона за релакс с топли водни легла, басейни със сребърно-медна йонизация и спортен център. Терапевтите ще Ви предложат незабравими процедури, с които ще върнете баланса на духа и тялото. Преживяване, което ще Ви осигури пълна почивка и удоволствие!

Ревюта от клиенти

Дизайнът на стаите и мебелите са отлични. Много хубав дизайн и много уютен. Също така е много просторна и топла. Уелнес и СПА зоната е чиста и подредена с много удобства. Разнообразието от сауни/парни бани беше достатъчно. И двата ресторанта са добре обзаведени и използват качествени сребърни прибори и т.н.

Ivan

Booking Reviews | Януари 2023

Спа центърът беше много добър и добре поддържан. Стаята беше чиста и красива. Закуската беше много вкусна и имаше много разнообразие. Масажите бяха супер добри.

Димитър

Booking Reviews | Февруари 2023

Форма за контакт