Разходете се по пътя на виното и чуйте някои от тайните в производствения процес на вина Чукара, които нашите специалисти ще Ви разкажат. Опитайте вкуса на специално селектирани млечни и месни деликатеси от региона и ги съчетайте с нашите бутикови вина.

За всички любители на виното, сме разработили индивидуални и групови винени турове и дегустации на вината на изба Чукара. В приятната компания на специалистите от нашия екип ще имате възможност да извървите пътя на виното. От залите за ферментация и отлежаване, през помещенията за бутилиране, ще стигнете до панорамната ни зала за дегустации. Там ще ви очакват специално селектирани сирена и месни деликатеси от региона, които да съчетаете с нашите вина.

Ако някое от уникалните ни вина ви допадне, бихте могли да го закупите бутилирано и елегантно опаковано, за да му се насладите у дома или да зарадвате любим човек.

 

Часове за винен тур и дегустация във Винарна Чукара:

12.00, 15.00 и 17.00 / понеделник - събота /

Почивен ден: неделя

 

Времетраене: около 75 минути. Необходима е предварителна резервация на телефон: 0894 441 454.

Винарна Чукара

Животът винаги е по-хубав с чаша вино и истинските ценители го знаят най-добре. Затова избрахме най-високия клас оборудване за нашата винарна. А Вие избирате дали да се насладите на бяло, червено вино или розе.

Вижте повече