Животът винаги е по-хубав с чаша вино и истинските ценители го знаят най-добре. Затова избрахме най-високия клас оборудване за нашата винарна. А Вие избирате дали да се насладите на бяло, червено вино или розе. В производството се използва изходен материал от най-високо качество, без подсладители, с грижа към природата и изисканите Ви предпочитания. 

За безкомпромисното качество на продукцията се доверяваме на впечатляващите професионалисти - Доц. Д-р Красимир Бамбалов и Доц. Д-р Валентин Бамбалов. Елегантни завладяващи вкусове можете да откриете и прилежно бутилирани с етикет, зад който стоят истинско качество и отношение. На втория етаж ще откриете уютна дегустационна, в която можете да опитвате с наслада от разнообразните сортове вина, които сме изработили с голяма любов за Вас. След което можете да направите селекция по Ваш вкус и животът отново е по-хубав, нали?

Винени дегустации

Опитайте най-доброто, което животът може да ви предложи

За всички любители на виното, сме разработили индивидуални и групови винени турове и дегустации на вината на изба Чукара. Под вещото ръководство на нашия екип ще изживеете омайната история, събрана в чаша вино - от лозата до вашата ръка.

Вижте повече