Животът винаги е по-хубав с чаша вино и истинските ценители го знаят най-добре. Затова избрахме най-високия клас оборудване за нашата винарна. А Вие избирате дали да се насладите на бяло, червено вино или розе. В производството се използва изходен материал от най-високо качество, с детайлна грижа към всеки етап от производството на вино и стремеж да задоволим изисканите Ви предпочитания. 

За безкомпромисното качество на продукцията се доверяваме на впечатляващите професионалисти - Доц. Д-р Красимир Бамбалов и Доц. Д-р Валентин Бамбалов. Елегантните и завладяващи вкусове на нашите вина можете да откриете прилежно бутилирани с етикетите на серии Чукара или Сокай, зад които стоят истинско качество и отношение. На втория етаж във винарна Чукара ще откриете уютна дегустационна, в която можете да опитвате с наслада от разнообразните сортове вина, които сме изработили с голяма любов за Вас. 

Винени дегустации и турове

За всички любители на виното, сме разработили индивидуални и групови  винени турове и дегустации на вината на изба Чукара. В приятната компания на специалистите от нашия екип ще имате възможност да извървите пътя на виното.

Вижте повече